Newtonstraat 9 | 1704 SB Heerhugowaard |
(072) 534 95 65

Bedrijfsinformatie

Verbouwingen
Is er behoefte aan een nieuwe "look", dan is verbouwen een ideale oplossing. Zo hoeft men niet te verhuizen, maar toch het idee hebben om in een nieuw huis te wonen. Onder verbouwen worden een heleboel aspecten verstaan. Van alleen een badkamer tot een hele benedenverdieping tot uitbouw, alles is mogelijk in goed overleg.

Renovatie
Een monumentaal pand of panden naar oude glorie herstellen, verstaan we onder renovatie. Ook hierin heb je verschillende gradaties: Je kan spreken over het vernieuwen van het dak en de goten, maar ook over de gevels, ramen etc. Een renovatie kan zo groot zijn, dat je bijna kan spreken over nieuwbouw.

Nieuwbouw
Heeft u besloten een huis nieuw te willen bouwen, dan komen hier nog heel veel dingen bij kijken. Ook hierin zijn wij graag een helpende hand. Wij denken graag mee en geven advies. Vanaf de eerste paal tot het laatste lichtknopje zullen wij nauw betrokken zijn, zodat bij oplevering een huis is gerealiseerd zoals u die voor ogen heeft.

Periodiek onderhoud
Om de woning in goede staat te behouden, is het van groot belang om periodiek onderhoud uit te voeren aan de woning. Hierin kunnen wij een hoop betekenen door mee te denken, eventueel een meer jaren plan te bespreken en uiteindelijk het onderhoud uit te voeren.

Aannemersbedrijf R. Blankendaal

Newtonstraat 9
1704 SB Heerhugowaard

Telefoon: (072) 534 95 65
E-mail: aannemer@rblankendaal.nl

Kwaliteit en zekerheid

Wij zijn lid van Bouwend Nederland en in het bezit van BouwGarant keurmerk.

Bouwend Nederland logobouwgarant logo